Kommenteeri

Kliendi tagasiside on teretulnud

Sõbrapäeval sain väga meeldiva ja pika kliendi tagasiside. Loomulikult on tagasisidet hea saada aga see oli midagi erakordset ja jagan kliendi nõusolekul siin blogis. Selle kliendiga töötasin 2021 aastal pea aasta aega. Ta oli klint Töötukassa kaudu, siis vahepeal käis minu erapraksises pool aastat ja siis jälle Töötukassa kaudu. Imeline klient kes tõi rõõmu aga pakkus ka väljakutseid. Julgustan ka teisi kliente oma tagasisidet jagama. Oleksin väga tänulik!
Kliendi tagasisiside (olulidelt lühendatud ja isiklikud jagamised välja jäetud):
Sinuga nõustamised ja meie toredad kohtumised muutsid minu elu kardinaalselt. 
Sinuga oli hea ja soe ning turvaline, vahel kurvas meeleolus, teinekord jälle rõõmsamas olekus. Ootasin meie nõusamise päevi väga ja iga kord läksin koju helgemas tujus. 

Soovin Sind hoopis südamest tänada! Sina muutsid minu edasise elu käiku ikka 100%. 

Läksingi õppima tegevusjuhendajaks ja just Sinu soovitusel Paidesse, Järvamaa Kutsehariduskeskusesse. Ma kardsin, et olen õpinguteks liiga vana ja ei saa hakkama aga kõik sujus, meil oli hea grupp. Täna töötan oma õpitud erialal. Täpselt nii nagu sa lubasid, et kui hakkad minema ühel teel siis tulevad õiged lahendused, õiged inimesed kes aitavad.

Kui meie teed ei oleks ristunud, ma ei tea kus ma üldse oleksin praegusel hetkel.

Soovin Sulle palju armastust, imelisi hetki ja palju, palju päikest. Aitäh, et oled olemas ja soovin, et oled õnnelik. Sa oled olnud minu päike ning sinus on nii palju elutarkust mida sa rõõmuga mulle jagasid.

Mõtlen ikka Sinu peale tänutundega. Teist Sinusarnast ei ole. Tänan sind.

Lisa kommentaar

Email again: